Obchodní podmínky

Ochrana osobních údajů

Automyčka Express s.r.o. se ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, zaručuje, že nesbírá a neshromažďuje žádné osobní údaje, pokud jí je návštěvníci sami dobrovolně neposkytli.

Automyčka Express s.r.o. se zavazuje chránit veškeré poskytnuté osobní údaje, neboť je považuje za přísně důvěrné, a ve shodě se výše uvedeným zákonem proto nemohou být bez výslovného souhlasu zveřejňovány, prodávány ani vyzrazeny třetím osobám, s výjimkou případů stanovených tímto zákonem.

Právo na informace

Ze zmiňovaného zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, má každý uživatel tohoto webu, který poskytl osobní údaje Automyčka Express s.r.o., právo podat písemnou žádost společnosti Automyčka Express s.r.o., o poskytnutí informací, zda a jaké osobní údaje o něm společnost Automyčka Express s.r.o., zpracovává. Pokud by i přes naši snahu o správnost údajů byly zpracovávány nepřesné či neaktuální informace, na požádání je rádi opravíme.

Odkazy ven

Webová prezentace Automyčka Express s.r.o., může obsahovat odkazy na jiné webové stránky, na které se toto prohlášení o ochraně údajů nevztahuje.

Automycka

Proč přijet právě k nám

Než si nakoupíte 100% ručně vyčistíme Váš automobil. Největší řetězec přímo v nákupních centrech.
Profesionální AE Team Vám 100 % ručně vyčistí automobil již za 1 hodinu! Šetříme Váš čas.
Při časově náročném mycím programu Vám zapůjčíme náhradní automobil zdarma.
Záleží nám na životním prostředí! Jsme 1. ruční automyčka v ČR s ekologickým certifikátem EU ISO 14001.
Pick-up servis. Automobil si vyzvedneme přímo u Vás a vyčištěný Vám jej bezpečně vrátíme zpět domů či do kanceláře.
Váš automobil je po celou dobu mytí hlídán kamerovým systémem. V AE se Vám z auta nic neztratí.